Contact

Altijd kwaliteit en breed georiënteerd

Showroom

SolarDeco

Boxmeerhof 28, 6844 AC Arnhem

LET OP !!!
Bezoeken zonder afspraak is niet mogelijk.

Klantenservice

Live Chat

Wilt u snel antwoord hebben op een vraag kan u terecht bij onze Live Chat. Wij zijn de gehele week bereikbaar via onze chat functie. Wanneer wij even niet online sluit het venster dan niet want binnen enkele minuten ontvangt u dan een reactie terug als u een bericht heeft verstuurd.

Mail

Voor vragen, opmerkingen en meer kan u terecht bij ons klantenservice mail adres : info@solardeco.nl

( gewoonlijk binnen 1 werkdag ontvangt u een reactiem uitgezonderd zaterdag en zondagen )

Telefoon

Voor vragen kan u terecht bij onze klantenservice via het mobiele nummer : +31 6 5169 1563 ( wij zijn telefonisch alleen bereikbaar van ma t/m vrij van 10.00 t/m 18.00. Als u ons toch dringend wil spreken kan het via onze chat functie gewoonlijk ontvangt u binnen 30 minuten een reactie terug. )

Offerte

Als u geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte kan u deze op verschillende manieren aanvragen. Dit kan via ons online offerte formulier die u kan bereieken door onderstaande knop, ook kan u ons gewoon nog een mailtje sturen of ons ouderwets bellen.


Vrijblijvende offerte anvragen

solardeco bus

Vertegenwoordiger

Heeft u zelf geen zin om alles op te meten en zo ? Geen probleem dan komt een van onze vertegenwoordigers langs en die doet het allemaal. Onze vertegenwoordiger helpt u ook met het zoeken van de juiste zonwering’s oplossing en kan ter plekke voor u een vrijblijvende offerte maken. Dat is een van onze service mogelijk heden. Want SolarDeco levert Altijd kwaliteit en is breed georiënteerd !

T.: +31 6 5169 1563

E.: vertegenwoordiger@solardeco.nl